Levering

Voorraad
Wij leveren de verlichting vanuit eigen voorraad en vanuit voorraad van onze leveranciers. Niet al onze leveranciers beschikken over de mogelijkheid om hun voorraad realtime aan te leveren. Ondanks dat wij ons uiterste best doen om de voorraad op de site synchroon te houden met die van onze leveranciers, kan het voorkomen dat de op de website vermelde voorraad afwijkt van die van de leverancier. Als u zeker wilt zijn van of het door u bestelde product op voorraad is, neemt u dan contact op of bel ons op: +31 (0) 23 - 531 42 92.

Transport
Onze artikelen worden afhankelijk van de grootte en het gewicht, zowel via PostNL als via een transportbedrijf bezorgd. Producten die worden bezorgd door PostNL  zijn ook de bezorgingvoorwaarden van PostNL van toepassing. Voor meer informatie hierover, bijvoorbeeld over de bezorgtijden en/of wanneer een pakket niet kan worden afgeleverd, verwijzen wij u graag naar de PostNL website. Grotere zendingen verzenden wij op een pallet via een vaste transporteur ter voorkoming van breukschade. Wij verzoeken u aan te geven op welke dag u beschikbaar bent om de transportzending in ontvangst te nemen.

Kopen op afstand
Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen.

Let op: Wet kopen op afstand is een consumentenwet en is niet van toepassing voor zakelijke klanten.

De afkoelingsperiode geldt niet voor aankopen die op bestelling zijn gemaakt.

Schade
Wanneer er sprake is van schade aan de door u bestelde verlichting, bijvoorbeeld breuk bij ontvangst, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het is mogelijk een vervangend onderdeel toegestuurd te krijgen of het product te retourneren. Controleer uw product bij aflevering daarom direct op eventuele schade. Schade en/of omruiling dient binnen 14 dagen kenbaar te worden gemaakt om in behandeling genomen te worden.

Levertijd
Wanneer uw bestelling succesvol door ons systeem is verwerkt en uw betaling bij ons binnen is binnengekomen, ontvangt u, onder normale omstandigheden en wanneer voorradig, uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen thuis. Daarnaast krijgt u van ons, via het door u opgegeven e-mailadres, bericht wanneer uw bestelling door ons is verzonden. Mocht een product uit uw bestelling niet direct uit voorraad leverbaar zijn, dan berichten wij u hier uiteraard zo spoedig mogelijk over.

Wanneer u bij uw bestelling heeft gekozen voor 'Vooruitbetalen per bank', zal uw bestelling worden verzonden zodra uw betaling bij ons is binnengekomen en verwerkt is.

Indien de verzending van uw bestelling vertraging oploopt, dan wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

Bijdrage in de verzendkosten
Bestelling boven € 100 worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder dit bedrag binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95. Heeft u hierover nog vragen of bestelt u niet vanuit Nederland? Neem dan contact met ons op.

Betaalmethode
U kunt uw bestelling betalen met de volgende betalingsmethoden:

  • iDeal
  • Vooruitbetaling per bank

Meer informatie
Voor meer informatie over de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar onze Algemene voorwaarden.

Garantie
Op lampen wordt een garantie gegeven van 2 jaar. Uitgezonderd zijn gloeilampen, hierop wordt geen garantie gegeven.